dimarts, 15 de gener del 2013

“La puta i la Duraneta”, fa esclatar RAC1


Sala i Martín posa La Vanguardia i altres mitjans contra les cordes pel tracte de favor a Duran i Lleida, “perquè és valuós per rebentar el procés sobiranista” ha dit.


A la tertúlia de RAC1 d’avui s’han viscut moments de tensió d’alt voltatge, quan Sala i Martín davant de Pepe Antich, director de La Vanguardia, Albert Montagut i Glòria Serra,  ha demanat el perquè a un senyor per fumar un puro i veure champagne – en relació a Joan Laporta- se li posa un semàfor vermell o un dit amunt o a vall i en canvi a Duran i Lleida que ha quedat demostrat que ha robat, res de res. Sala i Martín ha explicat el perquè assegurant que Duran és útil per rebentar el procés sobiranista, “és útil perquè fa els deures i se’l protegeix” ha dit Sala i Martín, i ha afegit que els mitjans no s’hi han posat en contra perquè protegeixen algú que pot rebentar el procés des de dins.
Sala Martin posa en evidència els mitjans “venuts” a l’espanyolisme


El professor clar i contundent, deixant de banda el políticament correcte, ha demanat el perquè els mitjans perdonen Duran mentre crucifiquen persones per no res. La pregunta que molta gent es formula ha deixat per un moment la ràdio en silenci, que es podia talalr amb ganivet. Antich ha reaccionat engegant el ventilador de la corrupció, des de Filesa a Gurtel mostrant com la classe política mai assumeix responsabilitats i espolsant-se la seva de responsabilitat com a director d’un diari, i mostrant el seu cantó més mediocre per sortir de l’atzucac en el que l’ha posat Sala i Martín. Montagut i Serra, de claca d’Antich, han analitzat les formes i no el fons del que ha plantejat Sala i Martín i Basté, descol·locat, assegurant que ell té llibertat d’expressió a can Godó, i rebuscant qui i quan a El Món han criticat Duran per deixar el seu nom en bon lloc, i ha recordat el seu davantal crític amb Duran, i Sala i Martín ha deixat clar que no es referia a RAC1.