dijous, 17 de gener del 2013

Guardiola posarà Alemanya al costat de Catalunya


El fitxatge de Pep Guardiola pel Bayern de Munic permetrà que Alemanya entengui el procés cap a l’estat propi de Catalunya i facilitarà els contactes entre el govern català i l’alemany


Pels interessos de Catalunya i el seu procés cap a l’estat propi el fitxatge de Pep Guardiola pel Bayern de Munich és una gran notícia, el seu fitxatge ha estat la noticia estel·lar de tots els mitjans de comunicació alemanys i la seva figura passa a formar part del dia a dia de la vida dels alemanys, si a més a més, la seva feina d’entrenador va acompanyada d’ èxits, Catalunya serà un país de moda a tota Europa i a mig món, tenint en compte les influencia d’aquesta primera potencia econòmica europea. Pep Guardiola passa a ser el millor ambaixador que pot tenir el poble de Catalunya a Europa. Sens dubte és una gran noticia per un país petit com el nostre i que va camí d’un procés cap a l’estat propi que necessita del suport internacional per poder aconseguir-ho.

Ara si que pot ser possible una trobada de Mas amb Merkel

Alguns mitjans de Madrid van publicar el fracàs del President Mas per no aconseguir una entrevista amb Merkel malgrat tots els intents fets, doncs ara resultarà que aquesta entrevista començarà a ser mes factible que mai, i el més important la presencia de Pep Guardiola en un dels millors equips alemanys convertirà Catalunya en un país de moda a Alemanya.

Alguns poden riure, però el futur de Catalunya passa per una victòria a Europa i ara juga Guardiola

Davant el bloqueig d’un acord de Catalunya amb Espanya per celebrar un referèndum està molt clar que una part important de la solució del problema està a Europa, i tenir persones com en Pep Guardiola en llocs de gran impacte mediàtic.

2 comentaris :

igres ha dit...

li costara,no es el mateix el barça que el bayern d'ara,esperem que tingui exit a alemania i a europa pero devan del barça a perdre ehhhh

Rosa Mary ha dit...

si amb el barça que no guanyi hahahaha