divendres, 11 de gener del 2013

El PPC acusa CiU de "trencar Espanya", però no trenca a la Diputació


Camacho només diu que "parlaré amb el Govern espanyol" sobre el pacte a la Diputació de Barcelona








La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, que ha acusat CiU de "trencar Espanya", encara manté els pactes amb la federació nacionalista a diversos ajuntaments i a la Diputació de Barcelona.
A pregunta d'e-notícies, sobre si pensa trencar aquests acords de govern, la dirigent popular ha assenyalat que "jo he dit en tot moment que mantinc els pactes, però està arribant una situació en què és una de les qüestions de la que també parlaré amb el Govern espanyol", ha remarcat.
Pel que fa a la proposta sobiranista pactada entre CiU i ERC, i que es votarà al Parlament el proper dia 23, Sánchez-Camacho ha reblat que "equival a una declaració d’independència i suposa la major provocació i el major desafiament a la història, a la convivència i a la legalitat”.
"Aquesta declaració és un exercici de cinisme, de sectarisme i d’hipocresia política", ha indicat. "Tot és un gran simulacre de diàleg: es parla de declaració per vies democràtiques i per començar no s’ha fet arribar a dos grups parlamentaris que ho han hagut de conèixer pels mitjans de comunicació i que també representen al poble de Catalunya”, ha afegit.
Per a Camacho, “si volem avançar en la integració europea per sortir de la crisi econòmica, no es poden promoure declaracions que suposin desintegració. És el moment de sumar esforços per a la recuperació econòmica”.

  

http://politica.e-noticies.cat/el-ppc-acusa-ciu-de-trencar-espanya-pero-no-trenca-a-la-diputacio-71817.html