dimecres, 30 de gener del 2013

El Barça empata al Bernabéu (1-1) i el Camp Nou dictarà sentència

En l'anada de les semifinals de la Copa del Rei, els de Jordi Roura s'han avançat en el marcador amb un gol de Cesc, però a les acaballes Varane ha aconseguit de cap l'empat

Barcelona

El Barça ha empatat contra el Madrid en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei. Els de Jordi Roura han començat el partit avançant-se en el marcador gràcies a un gol de Cesc tot just començar la segona part, però a deu minuts del final Varane ha empatat a la sortida d'un córner.
El partit no ha començat gaire bé per als interessos del Barça. Abans del primer minut de partit, Piqué ha fet una falta i l'àrbitre li ha mostrat una targeta groga. A més, al minut 2, Cristiano ha provat sort amb un xut fort que Pinto ha aturat.
Fins al minut 10 el Barça no ha fet la primera jugada llarga d'atac. Ha estat llavors quan els blaugranes han posat ordre al partit, després d'uns primers minuts de bogeria i descontrol. Iniesta, després d'una recuperació de Pedro, ha fet una passada espectacular cap a Jordi Alba, però el lateral s'ha precipitat quan ha rematat (min 12).
Abans de la mitja hora de joc, Xavi havia avisat amb una falta directa que ha enviat al travesser i amb una rematada després d'un regal de Carvalho en defensa que Varane ha tret des de la mateixa línia de gol. Alves ha evitat una jugada de perill de Callejón quan ha refusat des de dins de l'àrea una centrada molt perillosa abans del descans.
La segona part ha començat amb un xut massa creuat de Benzema, just abans que el Barça s'avancés en el marcador. Callejón ha fet un refús incorrecte i la pilota ha arribat a Cesc després d'una passada de Messi. El d'Arenys ha fet el primer fent passar la pilota per sota el cos del porter Diego López (min 49).
El Madrid ha intentat reaccionar amb un cop de cap de Cristiano que ha marxat fora (min 60). Nou minuts més tard, novament Cesc, després d'una bona passada d'Alves, ha rematat massa alt quan estava sol davant del porter. Pedro també podria haver fet el segon abans de ser substituït per Alexis, però ha creuat massa la pilota davant Diego López.
Però quan faltaven deu minuts per al final, Varane, el millor del Madrid durant tot el partit, ha aprofitat una centrada d'Özil i ha fet l'empat de cap. El Barça ha atacat en els últims minuts buscant el gol del triomf. Una rematada de Jordi Alba l'ha enviat Diego López a córner (min 85), mentre el Madrid esperava al darrere donant per bo l'empat.
REIAL MADRID 1
BARÇA 1
Reial Madrid: Diego López; Essien, Varane, Carvalho, Arbeloa; Khedira, Xabi Alonso; Callejón (Modric 57'), Özil, Cristiano; Benzema (Higuaín 62').
Barça: Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Jordi Alba; Xavi, Busquets, Cesc (Thiago 85'); Pedro (Alexis 75'), Messi i Iniesta.
Gols: 0-1 (49') Cesc. 1-1 (80') Varane.
Àrbitre: Clos Gómez (c. aragonès). Targetes grogues: a Piqué (1'), Carvalho (15'), Callejón (41'), Alves (71'), Puyol (81') i Xabi Alonso (89').

http://www.ara.cat/esports/barca/copa_del_rei-barca-reial_madrid-anada-semifinals_0_856714525.html
 

2 comentaris :

Anònim ha dit...

endavant (y a otra cosa mariposa)
els culés sabem perdre, guanyar i empatar...

Rosa Mary ha dit...

Com vaig dir ahir : Un dels èxits d'aquest equip, és que el Madrid estigui celebrant un empat a casa sense jugar a res. Visca el Barça !!

Gràcies per el comentari.