dilluns, 7 de gener del 2013

Els jugadors del FCB, els «soldats» de la secessió, creu la CBS



Sandro Rosell veu factible que Catalunya sigui a l'ONU

 



El reconegut programa 60 minuts de la cadena nord-americana CBS ha dedicat un dels seus reportatges al model futbolístic del Barça, i a tot el que representa per a Catalunya, sense dubtar ni un moment en qualificar els jugadors barcelonistes com els "soldats" d'un país que molts desitgen que esdevingui independent.


"Bon futbol, però per als amics del Barça, hi ha alguna cosa més. Barcelona és la capital de Catalunya que, sobre el mapa, és una província d'Espanya. Però molts, aquí, desitgen secessionar-se d'Espanya per dotar-se del seu propi Estat. Els jugadors del Barça són els seus soldats", afirma el reporter, Bob Simon.

Tot seguit, Simon pregunta al president del FC Barcelona, Sandro Rosell: "...un país dit Catalunya... però Catalunya no és a l'ONU..." "No encara, qui sap", respon el president blaugrana. Tot seguit, el 60 minuts recorda l'ambient independentista que es viu al Camp Nou.

Amb entrevistes a Gerard Piqué, Cesc Fàbregas i Lionel Messi, el reportatge també es pregunta si La Masia pot ser un bon model per al futbol nord-americà.



http://www.naciodigital.cat/noticia/50443/jugadors/fcb/soldats/secessi/creu/cbs 

 

1 comentari :

Anònim ha dit...

e c c o !!!!! viscaaaaaaaaaa