divendres, 21 de desembre del 2012

Sánchez Camacho lidera amb prepotència una opció residual



Camacho ha mostrat el seu rebuig absolut al referèndum i Mas, li ha recordat que després del 25N, els representants del són "minoria total" al Parlament.

 La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha utilitzat el seu torn d'intervenció d'aquest divendres al matí al debat d'investidura per instar, en reiterades ocasions, al president en funcions, Artur Mas, a"rectificar" i no assumir el pacte que han tancat CiU i ERC, i ha retret a Mas que vulgui assumir el lideratge de l'executiu traint la Constitució i l'Estatut, i "incomplint les lleis que el fan president". El PPC ha mostrat el seu rebuig absolut a la consulta que s'ha plantejat pels propers anys. "No es farà", ha amenaçat la popular. Mas ha demanat al PPC que no presenti la Constitució com una "paret infranquejable" perquè Catalunya avanci en els seus anhels col·lectius d’aconseguir una major sobirania


 Camacho tasta el xarop de ser part de la minoria total

El president en funcions i candidat a la reelecció per CiU, Artur Mas, i  ha recordat a la dirigent popular Alícia Sánchez-Camacho que, després de les eleccions del 25 de novembre, el no al dret a decidir, ha quedat en una "minoria total" al Parlament. Mas ha fet aquestes afirmacions després que la presidenta del grup parlamentari del PPC l'hagi acusat de no haver interpretat correctament el resultat dels comicis perquè no ha fet autocrítica després de perdre 12 escons.