dimarts, 4 de desembre del 2012

Sala i Martín ridiculitza Sànchez Camacho per la llei Wert

Camacho insisteix en aparcar el debat identitari i fer front a la crisi i ara el PP vol fer gastar diners a la Generalitat per imposar la llengua identitària espanyola a l’escola


A la tertúlia d’avui dimarts a RAC1, Sala i Martín ha dit que “En campanya hi havia una candidata que cridava molt i que tot el dia ens deia que ens haviem de fixar amb la crisi i que això dels debats identitaris no era prioritari, que el prioritari eren els calés. Ara resulta que els calés sí que serveixen per pagar llengües identitàries –en referència al castellà- i que el fet que la generalitat tingui una crisi de cavall en els seves finances no importa perquè el que prima ha de ser pagar les escoles privades en castellà.”. El professor ha carregat durament contra la llei del ministre Wert que veu obsoleta retrògrada i primitiva. “Una raó més per marxar d’Espanya” ha conclòs.

 Utilitzar el futur dels nostres nens és intolerable

Sala i Martín ha criticat durament Wert i ha dit que “voler utilitzar els nostres nens per imposar la ideologia retrògrada com a ministre d’educació és absolutament aberrant, retrògrad i intolerable”. A Espanya el PP i el PSOE es tiren els plats pel cap per veure si s’inclou la religió o l’educació per la ciutadania, un debat estèril mentre que al món les coses van per una altra banda.