diumenge, 2 de desembre del 2012

Sala i Martin demana trencar els ponts entre CDC i UDC @XSalaimartin

És la seva reacció a les paraules de la direcció d’UDC de convertir el #25N en una oportunitat per refer ponts amb el PP


En una piulada al seu twitter Sala i Martín demana trencar els ponts entre CDC i UDC, “Unió diu que s’han de refer els ponts amb el PP!!! Jo diria que abans, però caldria retocar els ponts entre Convergència i Unió: TRENCANT-LOS!! Clar i contundent el professor Sala i Martin mostra el seu disgust per l’actitud d’UDC i el seu líder Duran i Lleida. La piulada ha tingut molta difusió a la xarxa i és una mostra de la indignació que esta provocant les actituds de l’actual direcció demòcrata cristiana davant la voluntat expressada d’Artur Mas de seguir endavant amb el procés obert a Catalunya. 
 
Piulada de Sala i Martin
 Bosch insta Unió a triar entre la "fidelitat" als pactes amb el PP i el suport al Govern 

El diputat defineix ERC com una "parella de fet lleial i responsable" i a Ciu com un "matrimoni canònic" en què una part "fa la vida impossible" a l'altra

Barcelona (ACN).- El portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, ha instat els dirigents d'Unió a escollir entre "la fidelitat als pactes amb el PP" i el suport al Govern i a qui presumiblement serà nomenat de nou president català. Segons Bosch, han de decidir si aposten per crear un impost bancari o si "col·labora amb els populars a l'hora de negar el pa i la sal a la gent i ajudar els bancs". Sobre les negociacions d'ERC i CiU, el dirigent ha reiterat que l'important no és si els republicans entren o no a l'executiu, sinó si ofereixen col·laboració. En aquest sentit, ha definit ERC com una "parella de fet reial i responsable" i a CiU com un "matrimoni canònic" en el qual una part "fa la vida impossible" a l'altra.

Duran avisa que Catalunya va cap a la divisió i augmenta la tensió amb CDC

Segons publica el diari ARA citant fonts presents en el Consell Nacional, Duran i Lleida ha marcat diferencies respecta a Artur Mas. "Hem deixat orfes centenars de milers de catalanistes no independentistes", ha lamentat el líder dels democratacristians.

Dirigents de CDC mostren el disgust per l’actitud de Duran i Lleida