dilluns, 24 de desembre del 2012

Recoder no serà conseller en el nou govern d'Artur Mas



Mas pren avui possessió com a president i manté l'hermetisme sobre la configuració del nou executiu


Els noms del nou govern d'Artur Mas, que avui pren possessió com a president, se sabran dijous. L'hermetisme de Mas sobre la configuració del nou executiu és absolut, i de moment l'únic que se sap del cert és que Lluís Recorder no repetirà com a conseller. Ell mateix ho ha anunciat en diversos mitjans aquests últims dos dies. En declaracions a Catalunya Ràdio aquest matí, no ha descartat de tornar a la primera línia política més endavant: 'He estat un en política, dono un pas enrere i no descarto tornar a la primera línia'.


Ha explicat que ara començarà una nova etapa professional, que va aparcar l'any 1999 quan va ser escollit batlle de Sant Cugat del Vallès. 'Intentaré construir-me el meu futur professional i el dia de demà ja veurem', ha dit el conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, que ha pronosticat que 'en aquest país passaran moltes coses' i ha deixat clar el seu suport al president de la Generalitat en aquest procés.


Recoder ha qualificat els dos anys que ha estat en el càrrec d'intensos i apassionants, i ha recordat la seva oposició a vendre's Tabasa i que mantenir-la hauria permès d'endeutar-se i fer obra pública.


http://www.vilaweb.cat/noticia/4068394/20121224/recoder-conseller-govern-dartur-mas.html