dilluns, 3 de desembre del 2012

Piqué: "L'objectiu no és aconseguir rècords, és sumar títols, però un bon inici també és molt important"

El defensa blaugrana assegura que ara l'equip està jugant millor que a l'inici de temporada i que si segueixen desplegant aquest joc, tenen molt guanyat
Gerard Piqué en roda de premsa Gerard Piqué en roda de premsa ALEJANDRO GARCÍA / EFE
El defensa blaugrana Gerard Piqué ha parlat en roda de premsa de l'actualitat blaugrana, del rècord del millor inici a la Lliga i del partit contra el Benfica de Lliga de Campions d'aquest dimecres.
Sobre el rècord de millor inici de la Lliga, Piqué ha dit: "Crec que aquest bon començament ens ha donat molta confiança per afrontar el que falta de Lliga i de Lliga de Campions. Però també tenim els peus a terra i sabem que tot no està fet, ni molt menys. Sabem que ho tenim tot de cara i que si seguim jugant així tenim molt guanyat". El barceloní ha afegit: "Per fer un rècord així necessites jugar bé i tenir un punt de sort. Ara estem jugant millor que a l'inici. Teníem un entrenador nou i havíem d'agafar els hàbits, però ara crec que l'equip està mostrant un bon joc: marquem molts gols i al darrere cada cop funcionem millor".

Preguntat per si s'esperaven un inici com el que han aconseguit, Piqué ha afirmat: "Quan va marxar el Pep la gent es va posar les mans al cap, pensant en qui assumiria el repte. Però Tito va agafar les regnes i l'equip ha funcionat des del primer partit. L'objectiu no és aconseguir rècords, és aconseguir títols, però un bon inici així també és molt important". Piqué ha continuat parlat del tècnic, Tito Vilanova: "Ell quan va agafar les regnes de l'equip sabia que tenia unes grans persones, un vestidor espectacular. Sabia que sempre estaríem darrere d'ell. El Pep va deixar petjada i Tito sempre diu que ell perdria totes les competicions. Però si una cosa és Tito és valent ja que després de tot el que ell ha viscut, això és només un joc".
Durant aquest inici de la Lliga, els defenses estan aconseguint marcar gols i Piqué valora aquest fet de manera positiva: "Que els centrals marquem és causa de les jugades d'estratègia. Està bé que aportem a nivell ofensiu. La nostra feina és defensiva, però si podem ajudar l'equip en jugades d'estratègia, millor per a l'equip".
Preguntat per què esperen del Benfica aquest dimecres, Piqué ha destacat: "Són un equip molt ofensiu i tothom sap què et poden fer. Nosaltres sortirem a guanyar, com sempre hem fet. Volem tancar bé la fase de grups, que hem fet molt bona feina".
A Piqué li ha preguntat per la decisió del tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, de sortir al Santiago Bernabéu abans del derbi: "És la seva decisió, la de sortir i que la gent el jutgi. Nosaltres a Barcelona ens ho prenem tot amb més naturalitat, ens prenem les coses d'una manera diferent". Sobre la situació del Madrid, el central ha dit: "Normalment, quan un equip està tan bé, l'altre acostuma a estar tocat. però això canvia en qualsevol moment. Hem de gaudir del moment, de saber viure en l'eufòria però també estar preparats perquè no tindrem una temporada en què aconseguirem guanyar-ho tot. Hem de saber afrontar totes les situacions", ha destacat.
L'al·licient per al partit contra el Benfica és veure si Messi aconsegueix superar el rècord de Müller: "És un dels rècords més antics. Aconseguir aquesta bestiesa de gols no passa cada any. Però si ens obsessionem, al Leo li costarà marcar gols. S'ha de relaxar, seguir com fins ara, que marca cada dia de dos en dos", ha comentat Piqué.
Per a Piqué, el màxim favorit per guanyar la Pilota d'Or és Leo Messi: "L'Andrés, havent guanyat l'Eurocopa, pot guanyar-la; Cristiano també ha fet una gran temporada però a mi el Leo em té el cor robat" i, sobre els tècnics, ha apuntat: "Em vindria de gust que guanyés Vicente: ha guanyat el Mundial i l'Eurocopa. Tot i que la premsa l'ha criticat, sempre ha estat fidel a les seves idees".

1 comentari :

Anònim ha dit...

BEN DIT / BIEN DICHO