dijous, 13 de desembre del 2012

José Manuel Lara, hipocresia en estat pur



L’accionista majoritari de la “La Razón”, mitjà que atia l’odi contra Catalunya a diari, preocupat per la situació de crispació i confrontació entre Catalunya i Espanya.


El president del grup planeta, José Manuel Lara, va manifestar ahir que veu "molt greu" el resultat que pot tenir continuar amb la crispació entre Catalunya i Espanya, i va mostrar la seva intranquil·litat per la situació actual de confrontació, i demanà diàleg als partits polítics, en relació a la llei Wert, que va qualificar d’”inoportuna  a més no poder”. El que sorprèn és  que qui parla és el mateix Lara que finança “La Razón”, un diari que fa anys fomenta l’odi contra Catalunya, dirigit per Paco Marhuenda, capaç de dir que Catalunya ha generat un problema d’encaix amb Espanya que ha anat creixent fruit de l’educació, perquè a les escoles catalanes s’adoctrina als nens. Això, deixant de banda les populars portades del diari.
“La Razón” atia l’odi contra Catalunya i Lara, el seu propietari, reclama aturar la crispació

 “No vull donar la raó a un o altre perquè ningú la té", va afirmar Lara en declaracions a la premsa abans d'oferir una conferència sobre emprenedoria al Cercle d'Economia, en què va criticar les postures crispades i electoralistes dels polítics – recordem que “La Razón” va demanar el vot per Sánchez Camacho en una de les seves portades- , i va retreure tant la llei Wert, que va qualificar de "inoportuna amb totes les forces i que no se sap a què ve", com l'animació a la desobediència civil dels partits majoritaris catalans en resposta a aquesta normativa i va alertar que si s'arriba a la desobediència civil "és molt greu" i tindrà uns costos que no es poden assumir, especialment en la situació actual de crisi; la mateixa estratègia de la por a que el PP ja ens té acostumats.

 
 
Lara i Marhuenda haurien de debatre junts en un frenopàtic i posar-se d’acord si atien l’odi o calmen la crispació

"Haurien debatre tots junts en un frenopàtic per posar-se d'acord", va ironitzar Lara, en referència als polítics, i va demanar textualment més diàleg i menys merder de cara a la galeria. Lara va argumentar que no el preocupa si la independència té el suport de  molta gent, però sí que li preocupa la gestió del camí - cap a la independència o la no independència -, que en la seva opinió s'està fent molt malament: "Si ho gestionem amb crits i electoralisme - per ambdues parts - patirem molt ".

Per “La Razón” tot allò que ve de Catalunya i s’allunya de l’uniformisme espanyol és susceptible de ser manipulat

Ahir mateix el mitjà dirigit per Paco Marhuenda va titular durant unes hores: "ERC recupera un cartell de l'Alemanya nazi per demanar parlar en català" en referència al famós cartell britànic. L'intent de manipulació ha corregut ràpidament per les xarxes socials, que de seguida van reaccionar forçant d'aquesta manera a “La Razón a modificar el titular. "ERC recupera un cartell de la 2a guerra mundial per demanar parlar català" va ser el nou titular del diari.

http://www.directe.cat/noticia/265859/jose-manuel-lara-hipocresia-en-estat-pur?utm_source=directe!cat&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+directecat+%28directe!cat%29&utm_content=Google+International