dilluns, 17 de desembre del 2012

El Santander estudia aquest dilluns la fusió per absorció de Banesto



El grup que presideix Emilio Botín explica que l'operació s'emmarca en un procés d'integració comercial

Immediatament després de l'anunci, la CNMV ha suspès la cotització de les dues entitats

Emilio Botín, president del Banco Santander Foto: ARXIU.

El consell d'administració del Banc Santander estudiarà aquest dilluns la fusió per absorció del Banc Espanyol de Crèdit (Banesto), una de les entitats financeres més antigues d'Espanya, amb més de cent anys d'història. Segons ha informat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el grup que presideix Emilio Botín explica que l'operació s'emmarca en un procés d'integració comercial que agruparà sota la marca Santander Banesto i Banif, la filial de banca privada del grup. Immediatament després de l'anunci, la CNMV ha suspès la cotització de les dues entitats.
El Banc Santander va aconseguir un benefici net de 1.804 milions d'euros fins el setembre, un 66% menys que el 2011, després de cobrir el 90% dels requeriments de la normativa sobre riscos immobiliaris.
En el mateix període de temps, Banesto va obtenir un benefici net atribuïble de 50,1 milions d'euros, un 83,2% menys que en el mateix període del 2011, després de fer dotacions i sanejaments per un import de 1.462 milions d'euros.
Darrera actualització ( Dilluns, 17 de desembre del 2012 10:25 ) 

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/603244-el-santander-estudia-aquest-dilluns-la-fusio-per-absorcio-de-banesto.html