dilluns, 17 de desembre del 2012

“El Mundo”, “La Razón” i l’ “ABC”, esbudellar per sobreviure . Catalans essers mesquins nazis i corruptes




Oriol Pujol assenyala que els atacs rebuts de l’ABC, La Razón i El Mundo són fruit d’una estratègia i també de la guerra comercial entre aquests mitjans


Oriol Pujol assegura que les informacions contra dirigents de CiU aparegudes a l’ABC, El Mundo i La Razón no “són casuals i responen a una certa estratègia que no se sap ben bé qui la comanda, però que respon a la necessitat  d’escampar mentides contínuament i amb poc fonament” com són informes i declaracions opacs o inexistents. A més, assenyala Pujol, hi ha una qüestió merament econòmica, doncs tots aquests mitjans competeixen per un espai mediàtic molt concret, en el què les informacions sobre corrupció a Catalunya són un negoci ben sucós.
 
Sembrar odi és doblement rentable, gallegen d’Espanyols patriòtics i paren la mà

La penosa situació econòmica d’”Unidad Editorial”, grup editor d'El Mundo, que va patir el 2011, per cinquè any consecutiu, unes pèrdues milionàries de 330 milions d’euros, tal i com reconeixia el passat mes de març RCS - el grup italià que controla el diari espanyol- ha fet endurir la línia editorial de PJ,Ramírez, que ha trobat en l’odi i la por un filó inesgotable per intentar salvar-se d’una situació de fallida tècnica. Com ell altres mitjans han vist incrementar les audiències i la publicitat en base a maltractar Catalunya i atacar a Oriol Pujol, a Jordi Pujol - pare i fill- i a Artur Mas. Els atacs, a més de fer forat a la causa sobiranista i crear pressió a CiU, responen a una guerra comercial entre aquest diaris, guerra que es pot comprovar cada dia en un repàs ràpid als mitjans digitals de Madrid. Amb la publicació de suposades corrupteles maten dos ocells d’un tret, gallegen d’Espanyols patriòtics i paren la mà, d’aquí que siguin extremadament reticents a qualssevol racionalitat basada en la democràcia; se’ls ensorraria el negoci.

Catalans essers mesquins nazis i corruptes

Comparar els catalans amb els nazis, amenaçar amb intervenir Catalunya amb la Guàrdia Civil, o esbombar suposades corrupteles, és un negoci molt rendible que fa créixer les audiències i la publicitat. Les editorials i noticies de “El Mundo”, les piulades infectes de PJ.Ramírez, les portades de “La Razón”, les tertúlies d'Intereconomia -“El Gato al Agua” o “Punto pelota”- per posar alguns exemples, són negoci, són euros.

http://www.directe.cat/noticia/266309/el-mundo-la-razon-i-l-abc-esbudellar-per-sobreviure