dilluns, 24 de desembre del 2012

Mou encén el vestidor blanc i menjarà els torrons a 16 punts

“Sinistre total sense Iker”, titula l'As (el Marca, per cert, ha caigut). El titular resumeix la situació d'un Reial Madrid que ha entrat en una dimensió desconeguda. Crisi esportiva, a setze punts –sí, a setze- del Barça i amb un vestidor que viurà un Nadal absolutament encès i dividit. Només faltava que Mourinho (foto d'arxiu de Vikicommons) deixés Iker Casillas, una institució al club blanc, a la banqueta. L'entrenador ho ha justificat com “una decisió tècnica”.

Si la suplència del que fins fa quatre dies es considerava el millor porter del món ha marcat la prèvia del partit a Màlaga, el resultat (3 a 2) obre un escenari amb conseqüències imprevisibles. Malgrat que els blancs han estat millors a la primera part, només començar la segona Isco ha marcat el primer gol dels andalusos (minut 48).

Benzema, amb l'ajuda de la defensa, ha pogut empatar al 66 però Santa Cruz, que ha sortit substituint Saviola, ha marcat dos gols quasi consecutius (minuts 72 i 76) el segon dels quals, per cert, on s'ha vist que Adán és pitjor porter que Casillas. Benzema ha retallat distàncies set minuts abans del final però el resultat ja no s'ha mogut més. Els madridistes es menjaran els torrons a 16 punts del Barça. “Una distància insuperable” segons ha reconegut Mourinho.