dissabte, 24 de novembre del 2012

Francesc-Marc Álvaro estripa l'esborrany policial en directe




El periodista afirma que "la merda és això que tinc aquí!"


El periodista Francesc-Marc Álvaro ha estripat l'esborrany de la policia que va publicar EL Mundo en plena campanya per a les eleccions al Parlament d'aquest diumenge. "La merda és això que tinc aquí!", ha dit amb el document a les mans.

Durant la tertúlia de 8 al dia, el periodista proper a CiU -ha signat el manifest d'independents que donen suport a Mas- ha expressat que "és un pastís de merda i de merda construida. És una merda en la que el nom del president només surt per parlar del seu pare que és mort".
"Això ens sorprèn?", s'ha preguntat. En aquets sentit, ha manifestat que "no ens sorprèn per què el dia 12 de setembre, quan el president Mas va sortir, els que estem en l'ofici i la gent interessada en la política va dir: 'això passarà'".
Francesc-Marc Álvaro creu que des d'aquella d'ata s'han anat succeint una sèrie de fases: "primera fase, la por; segona fase, la porqueria; tercera fase, ja ho veurem a partir del dia 26" i, a més, ha apuntat que "el que ha acabat passant és que qui ho hagi construit ha posat en evidència moltes coses".
Finalment, ha posat l'exemple del ministre de l'interior que "no se sap si va venut o l'estan venent i llavors" i ha assenyalat que "fins i tot quan plantegen una guerra bruta la plantegen malament. Si algú volia arguments per marxar d'Espanya és que ni tan sols saben fer un cop encobert d'Estat".

Enllaç Video