diumenge, 18 de novembre del 2012

COMPTE AMB EL PARTIT PIRATA


AVÍS: COMPTE AMB EL PARTIT PIRATA ... TÉ EN LES LLISTES DE BARCELONA (és el número 21, confirmat pel mateix partit) .. RES MÉS I RES MENYS QUE A ... Francisco Garrobo Raya a twitter @ fgarrobo, militant de partits ultraespañolistas ha estat en les llistes de "Ciutadans de Catalunya" i també d'UPyD, se li pot reconèixer, ja que és el primer que surt al vídeo del debat sobre el dret autodeterminació, alt i prim amb cara de miserable.
Podeu veure en aquest vídeo F.Garrobo com participava en l'Assemblea de Plaça Catalunya.


 http://youtu.be/U9xeJSxXw08

http://usuadio.com/2012/11/15/los-mossos-detienen-a-fgarrobo-candidato-al-parlament-por-partit_pirata/

 
 


2 comentaris :

Anònim ha dit...

Rosemary, has anal·lizat TOTS els candidats de TOTS els partits? Si en aquest post parlas exclusivament del nº 21 de la llista per Barcelona (que no té CAP possibilitat d'entrar al Parlament), també podrias fer-ho tel nº 4 de CiU de la llista per Girona (i aquest SI que estarà al Parlament)

http://araomai.cat/noticies/i/1587

Ara bé, valora si es més delicte fotografiar-se amb una bandera espanyola (també podrias haver posat l'altre foto, la que enfrenta a militants del partit xenófob PxC) o robar diners de la Sanitat Pública.

Jo ho tinc clar.

Rosa Mary ha dit...

Gracies per els vostres comentaris , jo no mes posso noticies que em sembla interessants , pero no vol dir que estigui d'acord amb ellas Gràcies novament salutacions