dissabte, 28 de juliol del 2012

Recoder, Duran i Laporta són propietaris de terrenys que CiU ofereix a Adelson

L'Associació Els Verds-Esquerra Ecologista denuncià "la febre especulativa de Joan Laporta tant en el seu càrrec com a President del FC Barcelona així com a màxim accionista d'una empresa immobiliària" arran dels projectes com la requalificació del Mini-Estadi, la ciutat del Soci a Viladecans o la venda de Cal Trabal a L'Hospitalet de Llobregat que considera "veritables 'pelotazos' urbanístics". Però hi ha qui apunta ara que el fet que Lluís Recoder (foto) negociï amb Eurovegas no és alié al fet que el conseller o Duran Lleida i Joan Laporta, entre d'altres membres de la burgesia nacionalista, són propietaris dels terrenys oferts al sionista i mafiós Adelson.

La formació ecologista manifestà també el seu suport a la plataforma cívica i ciutadana Salvem les Oliveretes de Viladecans que vol preserva la zona natural de Viladecans que es troba al costat de la reserva natural del Remolar i bona part de la zona protegida de la Xarxa Natural 2000, i on el FC Barcelona vol construir la ciutat del soci amb grans edificacions, botigues, restaurants i camps de futbol entre d'altres.

Recoder aposta pel terreny ofert per la Generalitat per a albergar el complex situat a Viladecans, a pocs quilòmetres de Barcelona, el port, l'estació d'AVE i al costat de l'aeroport del Prat, i que és a prop de tots els centres d'arribada de turistes.

Hakerson Ibèrica SL és una de les promotores immobiliàries que volen promoure la destrucció de més de la meitat de l'última zona agrícola de l'Hospitalet (de 40 hectàrees) que està situada a la plana fluvial del riu Llobregat i que té una gran riquesa ambiental i agrícola.

Els Verds-Esquerra Ecologista van trobat darrera l'operació diverses persones lligades a CiU, inclosa la dona de l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, de CiU i íntim d'Artur Mas, i el sogre del líder d'UDC, el nazicatòlic Josep Antoni Duran i Lleida:

- Joan Laporta (expresident del Futbol Club Barcelona i accionista de Hakerson Internacional SL).

- Alfons Godall (vicepresident del FC Barcelona i accionista de Hakerson Internacional SL).

- Joan Franquesa (vicepresident del FC Barcelona i accionista de Hakerson Internacional SL).

- Anna Maria Lloveras (dona de l'alcalde de CiU de Sant Cugat i accionista de Hakerson Internacional SL)

- Xavier Arbós (soci del despatx de Joan Laporta i accionista de Hakerson Internacional SL).

- Félix Castella Yáñez (President Grup Immobiliari Castmor SL).

- David Castella Mori (conseller delegat del Grup Immobiliari Castmor SL).

- Antonio Benosa Baeza (President de Luidan SA).

- Huibert a Bish (conseller de Luidan SA).

- José Colls Alsius (sogre de l'amo d'UDC Duran i Lleida i conseller de Luidan SA).

- Carmen Santillán Algaba (administradora de Focio SL).

- Joan Manuel Soler Pujol (President de Quadis).

Etiquetes de comentaris: , , , ,

Font:
http://deportes.e-noticies.es/el-suegro-de-duran-detras-de-un-pelotazo-del-barca-31418.html