dimarts, 3 de juliol del 2012

Insults a Xavi, Cesc i Piqué per celebrar amb la senyera

Seguidors de la selecció espanyola increpen els jugadors del Barça per brandar la bandera catalana en la victòria per l'Eurocopa
 Twitter s'ha convertit aquesta nit en un allau d'insults de seguidors de la selecció espanyola contra Xavi, Cesc i Piqué, perquè en la celebració de l'Eurocopa al mig del camp han brandat una senyera. El fet que els tres jugadors del Futbol Club Barcelona apareguessin amb una bandera catalana ha estat acollit amb irritació per molts afeccionats espanyols, tot i que els jugadors catalans han estat la peça clau del partit.

"Xavi i Cesc amb la seva p. bandera de Catalunya. Agafeu la bandera espanyola, c.", ha escrit Miquel López Reina, que es declara madridista. A twitter han aparegut desenes de missatges d'aquest estil barroer anticatalà.

De fet l'acabament del partit entre Espanya i Italia, que ha acabat amb el resultat de 4-0, ha estat un rosari de símbols autonòmics, certament irrepetible en cap altra selecció. Sergio Ramos ha tret una bandera andalusa, Pedro una de Canàries, Cazorla una d'Astúries i Iker Casillas ha circulat amb la de la comunitat de Madrid. Però a aquests, certament, no els han llançat cap insult espanyolista.