dimarts, 17 de juliol del 2012

Espanya té por a perdre i fa retirar els seus esportistes abans de competir amb Catalunya

“El més important és participar” Els polítics espanyols no accepten aquesta màxima esportiva i impedeixen als seus esportistes participar en competicions on participa Catalunya


El Govern de Catalunya ha d’explicar  al món les actituds antiesportives de les autoritats espanyoles en el seu intent d’impedir el reconeixement de les seleccions catalanes, és  del tot necessari per fer més fàcil el reconeixement de les nostres seleccions. No podem estar callats davant la política d’apartheid dels governats espanyols contra Catalunya, un fet  condemnable per la comunitat internacional. La política esportiva espanyola ratlla la mesquinesa en vers els seus propis esportistes,  que tenen tot el dret del món a participar, i és molt greu que per por a perdre davant  Catalunya els impedeixi competir. La foto ho diu tot, els esportistes espanyols no es mereixent aquests dirigents.

 Bona feina de la Plataforma pro Seleccions Esportives

Cal donar les gràcies a la Plataforma  per la seva tasca incansable per denunciar les actituds antiesportives dels polítics espanyols, això ens permet poder explicar-ho i denunciar-ho, malgrat que no sempre els grans mitjans  es fan ressò d’aquesta actitud antiesportiva de les autoritats espanyoles, si ho fessin segurament alguns dels tòpics sobres els esportistes catalans i les seves victòries amb les seleccions espanyols es veurien d’altra manera.

La Secretaria de l’Esport ha d’actuar i denunciar les actituds dels dirigents espanyols

Cal explicar-ho, i sobretot als estaments internacionals esportius, l’apartheid contra els catalans ataquen els principis de joc net de l’esport, i això ens reforça en les nostres reivindicacions. Cal donar  tot el suport als esportistes catalans i a les seves federacions que lluiten contra el joc brut d’Espanya.