divendres, 14 de març del 2014

L'ABC reclama ara que l'Estat dissolgui l'ANC

14/03/2014

ANC

L'editorial del rotatiu madrileny demana que es processi Carme Forcadell


Alèxia L. Ferret



Portada d'avui del diari ABC
Dures paraules contra Catalunya a l’editorial d’avui de l’ABC, que es titula "Dissoldre l'Assemblea Nacional Catalana ara". El diari madrileny demana a les autoritats de l’Estat que es dissolgui l’Assemblea Nacional Catalana, després que l’entitat catalana proposes fer una declaració d’independència pel Sant Jordi del 2015. Fa uns mesos, aquest mitjà de comunicació ja va acusar l’ANC de tenir vincles pro-etarres, en un intent de criminalitzar-la.


“Parlem d'un cop sediciós, ja sense matisos ni eufemismes, que
requereix una desautorització immediata de la Generalitat. Com que és improbable que això passi, és competència d'unes altres autoritats de l'Estat respondre d'una manera contundent a aquest últim desafiament, promovent als tribunals la dissolució immediata d'aquest entramat que ja té data i procediment per a subvertir l'ordre constitucional”, afirma el diari.

L’editorial no només es queda aquí, i demana fer seure davant del jutge a la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell: “Tot té un límit, i si ja existeixen plans específics per a la sedició s'han d'aturar sense demora. L'advocacia de l'Estat i la fiscalia han de promoure, a més, les accions pertinents per a fer seure davant el jutge els promotors d'aquest insensat i perillós projecte”.

La mateixa Forcadell ha respost a l'ABC des del twitter.




 


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/l_abc_reclama_ara_que_l_estat_dissolgui_l_anc_99370.php


1 comentari :

Unknown ha dit...

No estic d'acord amb la lentitut en les formes de fer de l'ANC peró es una organització catalana per lo que la defensarè devant de les forçes d'ocupació! ||*||