diumenge, 22 de setembre del 2013

La presidenta de la Junta ja s'entrena contra Catalunya

La socialista Susana Díaz avisa que "no tolerarà acords amb els catalans que perjudiquin Andalusia"


, Redacció | Actualitzat el 22/09/2013 a les 11:06h


L'entrevista amb Susana Díaz.


La presidenta de la Junta de Andalusia, Susana Díaz, ha aprofitat la primera entrevista en profunditat al Diario de Sevilla , publicada aquest diumenge, per advertir que no permetrà acords "singulars" de l'Estat amb Catalunya. Així mateix veu en l'actual marc polític la "temptació" de millorar l'encaix constitucional de Catalunya i del seu finançament. Una situació que només veu possible amb una reforma federal que millori "l'encaix" d'alguns territoris.

Sobre un virtual canvi de model de finançament, Díaz assegura que "no tolerarà acords de rerebotiga, del que no en tinguem coneixement en alguns territoris d'Espanya i que acabin perjudicant Andalusia".

"Entenc que Catalunya està mal finançada perquè Andalusia també hop està. Això provoca malestar a Catalunya, però també a Andalusia", sentencia Díaz, que afegeix que la comunitat andalusa perd 1.000 milions l'any.


2 comentaris :

Rosa Mary ha dit...

L'acords d'els catalans amb el govern español, el farem per saber quan i com marxem.

Si Andalucia te problemes els te amb el govern español,Les ajudes Agraries a la Casa d'alba i la mala gestió amb el PER entre d'altres no amb els catalans, quan aspirem a ser un estat.

Suposo que això els ferà feliços, ja que com diuen alguns dirigents andalusos, els andalusos, els extremenys tambè, ja no tindràn que financiar mes als catalans.

L'independencia de Catalunya trencarà tots els esquemes d'aquests manipuladors.

Anònim ha dit...

Ya no son acuerdos lo que necesitamos, hasta el momento los acuerdos adquiridos han sido precarios y temporales; el trato de menosprecio para Catalunya y quienes viven y trabajan en ella desastroso.