dimarts, 10 de setembre del 2013

La caverna mediàtica excitada per l’èxit de la #ViaCatalana

Dimarts, 10 de setembre de 2013 09:15 h

Portades d’escàndol, editorials i articles d’opinió contra la Via catalana i el procés sobiranista inunden els diaris de la caverna el dia abans de la Diada


No s’estan de res, manipulen, falsegen, es mofen i menteixen sense cap mania. L’ABC decidida a fer creure que els catalans som uns mantinguts d’Espanya, amb uns números sense sentit que volen confondre, segons ha confirmat Xavier sala Martin a RAC1. El País destaca a la portada les paraules del president del tribunal Constitucional  que afirma que "els catalans han estat educats en el menyspreu a la cultura espanyola". El Mundo presenta a un president Mas altiu convençut que superar Martin Luther King amb la “seva cadena”, La Razón, avisa que Rajoy respondrà per carta a Mas després de la Diada que no permetrà la consulta.

La Gaceta es retrata posant un ruc català a la portada per il·lustrar una imatge de l’alcalde de Barcelona Xavier Trias, tot buscant culpables per superar la patacada olímpica que ha patit Madrid.  





http://directe.cat/315844 

2 comentaris :

Jaume ha dit...

Les persones que representen una candidatura són molt importants.

La candidatura de Madrid ha tingut Mariano Rajoy (PP), Ignacio González (PP) i Ana Botella (PP). Persones sense cap prestigi.

Els Jocs Olímpics de Barcelona van tenir Felipe González (PSOE), Jordi Pujol (CiU) i Pasqual Maragall (PSC). Persones de reconegut prestigi.

Que no busqui la caverna més culpables que els que hi ha, els seus.

Rosa Mary ha dit...

No poden dir que tenen Insfraestuctures i demanar a la UE diners. Ells solet han clavat la pota .