dijous, 5 de setembre del 2013

Juanjo Puigcorbé: plebiscitàries el 2016, és massa tard

L’Onze de Setembre tenim la possibilitat d’un plebiscit presencial a la #ViaCatalana, fem-lo!, ha esperonat l’actor.


L’actor Juanjo Puigcorbé en una entrevista Rac1 ha explicat que li agradaria que Catalunya fos independent, i que ha canviat d’opinió perquè des que el 1999 reclamés al costat de Pascual Maragall una Catalunya federalista res no ha canviat i “ara cal fer un pas endavant”, i l’única opció és la independència. L’actor ha confirmat que serà a El Perelló a la Via Catalana per decisió pròpia. En relació al canvi de posicionament ha assegurat que no és el misteri de la “Santíssima trinitat” i que ha triat el camí correcte i digne malgrat el que el fet li pugui suposar professionalment, ja que viu a Madrid.  
 
Els mitjans de comunicació no s’han portat bé

Preguntat per Basté sobre l’anunci del president Mas, Puigcorbé ha respost que unes plebiscitàries al 2016 és massa tard i que confia que el moviment ciutadà convenci a Mas que és massa tard.L’actor considera que la crida a la cadena la fa la societat civil al marge de  les organitzacions polítiques i dels mitjans d’uns mitjans de comunicació “que no s’han portat bé”, ha dit, i ha afegit que els mitjans “van endarrerits” i que cal que es posicionin.  

http://directe.cat/315180

2 comentaris :

Anònim ha dit...

FA UNS POCS ANYS AQUEST SENYOR ES DECLARAVE ESPANYOL QUE LI HA FET CANVIAR QUE NO TÉ OFERTES PER FER TEATRE O CINE A MADRID NI AMB ALMODOVAR ?.

Rosa Mary ha dit...

Home , Millor que passi de espanyolista a independèntista,i no com el Mas que passa de independentista a espanyolista