dimecres, 24 de juliol del 2013

Picabaralla entre Cañas i Aragonès al Twitter

El diputat d'ERC replica al de C's que "no hi ha res pitjor que intentar fer gràcia i no fer-ne"



Imatge de part de la conversa


Jordi Cañas i Pere Aragonès, diputats de Ciutadans i ERC respectivament, han mantingut una picabaralla dialèctica al Twitter. Tot ha començat quan Cañas, en una piulada, ha considerat que Oriol Junqueras dóna "o sermons o classe. Avui al ple sobre la Joventut toca classe (avorrida)".

Aragonès ha replicat, en referència a Cañas, que "n'hi ha que fan monòlegs humorístics. Qüestió d'estils". "I intel·ligents, estil que per descomptat no és el vostre", ha respost el portaveu de Ciutadans.

El diputat d'ERC ha seguit dient que "veig que no et cal padrina. Hi ha monòlegs i monologuistes bons i dolents. No hi ha res pitjor que intentar fer gràcia i no fer-ne". "No et preocupis, si segueixes intentant-ho milloraràs. És qüestió de temps i d'esforç. En canvi, l'agudesa es té o no", ha afegit el de C's.

"Com la modèstia: se'n té o no se'n té. No la podràs comprar enlloc", ha replicat Aragonès abans que Cañas hagi respost que "la falsa modèstia sí es ven i s'exhibeix, com reflecteixen les teves piulades".



http://politica.e-noticies.cat/picabaralla-entre-canas-i-aragones-al-twitter--77814.html 

2 comentaris :

Anònim ha dit...

Costa d'imaginar algú més repelent. No em refereixo a Aragonès, esclar!

Rosa Mary ha dit...

Es fastigós