divendres, 7 de juny del 2013

El Govern espanyol diu NO a Duran

El Govern espanyol ha reburjat la proposta de diàleg i pacte amb Catalunya que el democristià ha fet a Rajoy a través de la seva carta-web


Poques hores després que Duran hagi demanat al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a través de la seva carta-web, que parli i pacti amb Catalunya un nou "estatus que permeti ser admès per una gran majoria de catalans que expressi la seva voluntat en una consulta", la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Saenz de Santamaría, en la roda de premsa posterior al consell de ministres, ha tancat l aporta a la meusra de Duran. A petició d’una pregunta d'una periodista sobre per tal valorès la petició de duran, la vicepresidenta ha dit que "no entra dins la prioritat del Govern espanyol", perquè la prioritat d’Espanya és sortir de la crisi, i ha insistit en que no s’han de confondre les prioritats.
 
Mentre Espanya li tanca la porta al diàleg, Duran demana "no enganyar ni crear emmirallaments" perquè Catalunya no pot ser independent "d'un dia per a l'altre"



El president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida(Lladre), ha negat que Catalunya pugui ser independent "d'un dia per a l'altre", i ha demanat "no enganyar ni crear emmirallaments" en aquest sentit. "Hi ha molta gent il·lusionada que s'ha cregut que d'un dia per a l'altre Catalunya serà un estat independent. I això no serà així, agradi o no, s'hi estigui d'acord o no", ha advertit en la, on ha opinat que les persones que tenen responsabilitat "han d'intentar racionalitzar tot el procés".

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Aquest home necessita un geriatric pèro ja !