dimarts, 11 de desembre del 2012

Aznar adverteix Rajoy de l'"aventura secessionista" de CiU i ERC



Insta el president espanyol a actuar "amb totes les conseqüències" contra l'independentisme
Aznar, amb Rajoy, en una foto d'arxiu
L'expresident del Govern José María Aznar tem que l'"aventura secessionista" dels nacionalistes catalans s'"acceleri" i creu que CiU impulsarà amb ERC una "fugida cap endavant" que pot portar Espanya a una "situació complicada".
En una entrevista a la cadena Cope, Aznar ha considerat que CiU i ERC ja han tancat un pacte per a aquesta legislatura que portarà a aquesta situació, que es produirà -ha advertit- no per raons polítiques, sinó més aviat "parapolítiques" o fins i tot "personals" del president de la Generalitat, Artur Mas, que tenen a veure amb les acusacions de corrupció contra ell.
El president de FAES espera que, davant aquesta "aventura", el Govern de Mariano Rajoy respongui i "actuï amb totes les conseqüències" i també creu que ho haurien de fer totes les forces polítiques. És que "ho ha de fer el PP i ho hauria de fer el PSOE", més enllà de les "qüestions absurdes" com el federalisme que plantegen els socialistes i que demostra un "no saber com respondre a aquestes coses", ha afegit.
També ha advertit que si els socialistes no són capaços de dir-li als espanyols que estan entre els qui "garanteixen la continuïtat de la nació espanyola i de la convivència a Espanya" el seu partit "desapareixerà".