dimecres, 28 de novembre del 2012

Ha mort la “La Puta i la Ramoneta”, descansi en pau

48 hores després de les eleccions més transcendentals dels darrers temps tot ha quedat clarificat, el que passa és que alguns, principalment aquells que no volen sentir a parlar del dret a decidir, tanquen ells ulls i construeixen un món a la seva mida i alguns, pobres d’esperit s’ho creuen, s’auto enganyen i ens enganyen recitant una vegada i una altra que els independentistes han perdut.

I resulta que no solament no han perdut els independentistes sinó que han guanyat numèricament i sobretot,  estratègicament, han esborrat del mapa el camí del mig i l’estratègia de les ambigüitats i de fer  “la Puta i la Ramoneta ” Ja no tenim camí del mig, ara és l’hora de “ caixa o  faixa” no hi ha més alternativa, i és aquí on neix la veritable preocupació dels lobbys de poder  que veuen com la no majoria de CiU en aquestes eleccions els aboca a haver de decidir, i aquest cop de veritat. De la mateixa manera que CiU, els guanyadors de les eleccions, que també han de decidir entre fer marxa enrere en el procés cap a la sobirania o liderar el procés per l’exercici del dret a decidir, i la decisió corre pressa, molta pressa, perquè la situació economia apressa i de valent.

Descartat com sembla un acord de CiU amb el PP i amb un PSC que no passa el seu millor moment i on el seu primer secretari ha confirmat que no té res a negociar amb els nacionalistes, tan sols ERC pot evitar un nou procés electoral i a la vegada garantir que el poble de Catalunya pugui  exercir el democràtic dret a decidir. És a dir, és l’hora d’establir calendari per la consulta i establir unes prioritats bàsiques per governar Catalunya en aquest període, i com diu Oriol Junqueras això es pot fer des de dins del Govern o també exercint la responsabilitat des de fora.

De moment no toca parlar de govern de coalició, el que toca és que la força majoritària i guanyadora de les eleccions estableixi un acord amb ERC amb un calendari per la consulta molt clar i un acord per un pressupost d’emergència nacional. I això és el que demana i exigeix la majoria de ciutadans que el 25N van optar per les forces polítiques partidàries de l’exercici de dret a decidit.

1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

La Puta de CIU i la ramoneta de ERC Han desaparegut? De moment porten 4 dies i el unic que han fet es asegurarse la poltrona , i treures de sobre el gra al cul , que molestaba las veritats que deien, resulta que els unics que han lluitat per la independencia (SI) no hi son.

SR.Mas senta malament lo de la vanguardia eh? Aixó es para que sapigue voste el que es el boicot. el boicot escandalos que han fet vostes i la ramoneta del mossen junqueras a (SI), no teniu vergonya, abans del 11s tot dos erau per el pacte fiscal. I la CUP tampoc va anar a la marxa per cert, ni a la coalicio per la independencia,i just una setmana abans resurgeix tal ave fenix CUP i mira tu miracle!! es possa devant de SI, ,las paperetes de SI dit per molts adherits desaparegudes o fora de vista , No teniu vergonya ni la puta ni la ramoneta, Tant de bo salti la merda que teniu per algú valent, com ha saltat lo del PSC ahir, i Desaparegueu del mapa, que ja porteu tots dos mes de 30 anys . El que teniu q fer es el referendum cap la primavera 2013 i la independencia al 2014. Les eleccions eren per aixó, no per elegir partit o candidats.

"Poneros las pilas" i feu el que ha demanat el poble i no es senti enganyat