dimarts, 18 de març del 2014

L'«ultra» Gerard Bellalta s'ofereix per retirar ell mateix les urnes del 9-N

Assegura que "milers de patriotes ens llevarem amb el propòsit de brindar les nostres vides a Espanya" per impedir la consulta

Especial: Referèndum d'independència de Catalunya 9 de novembre de 2014


| Actualitzat el 17/03/2014 a les 17:55h


L'empresari  i Ultra Gerard Bellalta, durant un míting de Soluciona a Barcelona. Foto: Soluciona


El nou partit ultra Soluciona, promogut a l'entorn del diari Alerta Digital, està disposat a impedir físicament la consulta independentista del 9 de novembre. El seu president a Catalunya, Gerard Bellalta, assegura obertament: "La gent de Soluciona sortirem al carrer a retirar les urnes i a retenir els responsables nacionalistes que trobem per posar-los a disposició de la Policía Nacional i la Guardia Civil." I, fins i tot, assegura que estan disposats a donar la seva vida per impedir la consulta.

"Prometo que aquell dia, milers de patriotes catalans ens llevarem amb el propòsit de brindar les nostres vides a Espanya abans que permetre que es consumi una traïció similar. El que ens diferencia d'ells és que nosaltres sí que estem disposats a morir per les nostres idees", afirma Bellalta.

El líder ultra, que exigeix "un judici sumaríssim com el que va tenir lloc el 14 d'octubre de 1910 contra Lluís Companys", reclama al govern espanyol que suprimeixi "immediatament" l'autonomia catalana, perquè Mas ha fet "una declaració de guerra" notificant als Mossos d'Esquadra que el 9 de novembre hauran de treballar. "La pretensió d'Artur Mas d'utilitzar els Mossos per reprimir els catalans que ens oposarem a la convocatòria d'un referèndum il·legal hauria de ser el límit que obligués el govern d'Espanya a actuar amb la contundència que exigeix un acte de traïció d'aquesta naturalesa", conclou.

Armando Robles, Gerard Bellalta i Luis Zapater, els principals impulsors de Soluciona. Foto: Soluciona





1 comentari :

Blanco Altea ha dit...

Ultra si, lo de empresario no lo paso. Se dedica a comprar empresas a punto de cerrar por 4 duros y acto seguido deja de pagar a los trabajadores, pero siguiendo facturando ya que entre que denuncias y se celebra el juicio pasan varios meses en el que este personaje se llena los bolsillos.