dijous, 15 d’agost del 2013

El Club de la Constitució ha presentat una querella criminal contra el govern de Gibraltar per un delicte ecològic

15/08/2013 - 13.00h. 

Fent Amics ...


El Club de la Constitució denuncia el govern de Gibraltar per un delicte ecològic.



L'entitat sense ànim de lucre El Club de la Constitució ha presentat una querella criminal contra el govern de Gibraltar per un delicte ecològic.

Concretament denuncia que han llençat clandestinament blocs de formigó a la badia d'Algesires i fent-ho des d'aigües jurisdiccionals espanyoles. Aquest Club de la Constitució té en compte la convenció de les Nacions Unides sobre el dret del mar, que no reconeix la sobirania sobre el mar adjacent a les colònies, com és el cas de Gibraltar.

En la querella, presentada als jutjats de La Línea de la Concepción, a Cadis, denuncien que el 24 de juliol una embarcació procedent de Gibraltar va llençar a poca distància del port de la localitat fins a 70 blocs de formigó sense cap permís administratiu. Això va provocar, asseguren, la mort del calador on tradicionalment treballaven els pescadors de la badia.

El Club de la Constitució té com a objectiu mantenir viu l'esperit de la transició democràtica.



http://www.324.cat/noticia/2161256/politica/El-Club-de-la-Constitucio-ha-presentat-una-querella-criminal-contra-el-govern-de-Gibraltar-per-un-delicte-ecologic