dimarts, 5 de febrer del 2013

Gay de Montellà es queda sol en el seu intent d’espanyolitzar el món empresarial


Foment del Treball canvia la ubicació de l'acte 'Anem per feina' i el celebrarà a la seva seu per por a un fracàs de la convocatòria.


Foment del Treball ha decidit celebrar l'acte 'Anem per feina' a la seva seu en comptes de realitzar-lo al Palau de Congressos de Barcelona tal com estava previst. La Junta Directiva de Foment ha acordat en una reunió mantinguda aquest dilluns canviar l'emplaçament de l'acte, que se celebrarà el 14 de febrer i vol constituir "una declaració de compromís i responsabilitat amb la societat en un moment de greu crisi econòmica i incertesa dels ciutadans", segons ha explicat en un comunicat on no concreta els motius del canvi d'emplaçament. Malgrat no dir-ho Foment del Treball ha hagut de fer marxa enrere i convertir el seu acte a favor d’Espanya en un acte de petit contingut, la por a la rebel·lió dels petits i mitjans empresaris davant un acte de servitud a Espanya els ha obligat a convertir-ho en quasi un acte intern. 
 “Anem per feina” per evitar la deriva sobiranista del Govern de Mas

Malgrat  vestir-ho d’un acte de responsabilitat era ben clar que l’acte era forçat des de Madrid per anar contra el Govern de la Generalitat de Catalunya i l’acord per l’estat propi entre CiU i ERC.

Foment del Treball fracassa en el intent d’espanyolitzar el món empresarial 

Tot i que Foment no explica quins són els motius per canviar d'un lloc amb un aforament tan ampli a un altre de més limitat, la decisió acordada a la reunió d'aquest dilluns arriba després que diverses organitzacions empresarials es desmarquessin de l'acte en considerar que s'allunyava del caràcter exclusivament empresarial o professional.