divendres, 18 de gener del 2013

Sanchez Camacho també tenia sobre de Bárcenas?


Segons 'El Mundo' l'ex tresorer del PP va pagar sobresous en negre d’entre 5.000 i 15.000 euros a part de la Cúpula del PP durant més de dues dècades

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho, podria ser un dels membres de la cúpula del PP que, segons “El Mundo”, rebien els sobres amb diner negre que distribuïa els llavors tresorer del PP Luís Bárcenas, procedents de comissions per adjudicació pública. Segons el diari, cada mes i des de fa més de dues dècades, Bárcenas distribuïa sobres amb quantitats entre 5.000 i 15.000 euros, que anaven a parar a mans de secretaris executius, càrrecs públics i altres membres de l'aparell del PP. La presidenta del PP català hauria de respondre les acusacions de “El Mundo” i aclarir si va percebre diner negre, i  també ho haurien de fer els que foren membres de la cúpula i carracs públics del PPC durant el període en que Bárcenas va repartir els sobres.

 

 
El PP posarà un querella a “El Mundo” o al seu director Pedro. J Ramírez?

De Cospedal ha desmentit la informació publicada a “El Mundo”, però amb això no n’hi ha prou. La sospita de la corrupció dins el PP s’estén com una taca d’oli en el temps i l’espai i a Catalunya afecta als ex presidents del partit, que podrien haver cobrat en negre i ser partícips d’aquesta suposada corrupció en massa. Així Jorge Fernández Diaz, Aleix Vidal-Quadras, Alberto Fernández Díaz,  Josép Piquè – ara president del Cercle d’Economia-,  Daniel Cirera, i Sánchez Camacho, s’hauran d’explicar. Han participat en el repartiment en negre de les comissions procedents de l’adjudicació pública o dels contractes amb companyies de seguretat que treballen amb el PP? Posarà el PPC una querella a “El Mundo”?

Segons el “ El Mundo” Bárcenas hauria  amenaçat amb destapar la doble comptabilitat amb diner negre si el partit no l'ajuda a alliberar-se de les conseqüències penals que podria comportar la seva imputació en el cas 'Gürtel'.