dissabte, 19 de gener del 2013

Publicarà “El Mundo” la llista dels líders populars que cobraven en negre?


Pànic entre els dirigents populars per la trama de corrupció posada al descobert pel diari que dirigeix Pedro J Ramírez, no entenen que els hagi traït


Un veritable terratrèmol s’ha desfermat a la política espanyola per les informacions publicades pel diari “El Mundo” sobre la corrupció institucionalitzada dins del PP. Serà certa o no, el temps  ho dirà, però tal i com han reaccionat els dirigents populars tot sembla que no s’ha acabat. El que més mal ha fet als populars és que la notícia hagi vingut d’un “diari amic” els ha desconcertat i preocupat, per l’efecte desconcert que ha provocat entre la militància i simpatitzants del PP, i el neguit segueix i més, coneixent la tàctica periodística de “El Mundo” que normalment actua com una gota malaia, publicant dia darrera dia pagines i pagines de molta informació que intensificarà o no en funció de com evolucionin els fets. 
Pedro J ha repiulat la notícia del @directe , vol dir que té la llista?
 
Si la notícia és certa, existeix la llista, però la publicarà Pedro J Ramírez i Codina?

Tot el que ha escrit el diari “El Mundo”  es basa en informacions subministrades des del propi PP i des de l’entorn del que va ser duran 28 anys, tresorer dels populars Luis Bárcenas, és certa la informació? Què busca Pedro J amb aquest torpede a la línia de flotació dels populars? Serà capaç de publicar la llista dels dirigents populars que cobraven en negre? O tot plegat la informació publicada tant sols és un avis al President Rajoy?

Si “El Mundo” no fa pública la llista dels corruptes, la credibilitat de la notícia deixa molt que desitjar

És filtraran els noms? o tot plegat és una estratègia del mitjà per aconseguir alguns favors? En uns moments de pèrdues milionàries per la premsa en paper, la necessitat que el govern espanyol subvencionis els diari de la caverna s’ha tornat una urgència, veurem si no es produeix alguna mena d’acord en aquest sentit.

Si la notícia no és certa, el PP presentarà una demanda contra “ El Mundo”?

Els màxims dirigents del PP han desmentit la notícia, però tindran la valentia de denunciar al seu amic Pedro J Ramírez? O tot acabarà amb un pacte entre els populars i “El Mundo”? Caldrà està atents als nous capítols d’aquest serial que promet, esperem que no ens defraudin.