divendres, 18 de gener del 2013

Els bancs no paguen, però no els desnonen


A diferencia dels ciutadans que quant es retarden en el pagament de les hipoteques els desnonen sense pietat, els bancs se’n foten dels ciutadans


Més de 200 milions d’euros impagats per part de les entitats financeres a les comunitats de propietaris a tot l’estat, 40 milions a Catalunya, i el  més greu es que no paguen perquè diuen no tenir diners, però no paguen per la cara, per abús de poder, en definitiva no paguen per una simple qüestió d’usura, això si, aquestes mateixes entitats financeres no perdonen que els ciutadans amb problemes no paguin les seves hipoteques, els crucifiquen a comissions abusives, i van més ràpids que mai, aprofitant una llei  excessiva, a desnonar sense pietat. Ningú defensa la ciutadania d’aquest maltractament  i ningú demana responsabilitats a les entitats financeres per ser morosos amb les comunitats de propietaris.
 
No pagar les quotes de les comunitats de propietaris posar en risc la qualitat de vida dels ciutadans

Perquè no actua el Banc d’Espanya? De la mateixa manera que impedeix que les entitats financeres paguin als ciutadans de peu més diners pels seus estalvis, perquè el Banc d’Espanya no exigeix que les entitats financeres paguin els seus deutes?

Els bancs morosos amb els ciutadans, però cada dia més comissions abusives

Sembla una broma però no ho és, és un veritable escàndol que abusin de les comissions sobre els ciutadans que cada dia tenen menys possibilitats i ells no paguin les seves quotes de manteniment pels pisos dels que són propietaris via execucions hipotecaries, això sí, com sempre, el Banc d’Espanya mira cap a un altre costat.