dijous, 20 de juliol del 2017

L’ANC activa les inscripcions als trams de la manifestació de l’Onze de Setembre



PAÍS - PRINCIPAT







Hi haurà quaranta-vuit trams repartits entre Passeig de Gràcia i Aragó.








Fotografia: ANC








Per: Redacció 

20.07.2017  18:05





L’Assemblea Nacional Catalana ha activat ja la web que permet les inscripcions per a participar a la manifestació de l’Onze de Setembre, a menys d’un mes per al referèndum sobre la independència. La mobilització porta el nom de ‘La Diada del Sí’, i aquesta és la web des d’on es poden fer les inscripcions als trams. Uns trams que es divideixen en forma de creu a la cruïlla entre Passeig de Gràcia i el carrer Aragó.



Les inscripcions
Els participants es poden inscriure sols o bé en grups de fins a quatre persones més. La inscripció es pot fer des d’aquesta pàgina o bé per telèfon, trucant al 93 446 49 92 de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Un cop feta la inscripció, s’ha de fer la confirmació per correu abans que passin 24 hores perquè la inscripció sigui vàlida. Si al cap de 24 hores d’omplir el formulari no s’ha rebut el correu, voldrà dir que hi ha hagut algun error. En aquest cas, cal tornar a fer la inscripció.



Les quatre zones

Hi ha quaranta-vuit trams repartits en quatre zones: la Muntanya, de color verd, que correspon a la part de Passeig de Gràcia que queda per damunt d’aragó, ben bé fins a Jardinets de Gràcia, per damunt de la Diagonal; la zona Mar, de color blau, on hi ha els trams que queden per baix; la zona Besòs, que correspon als trams del carrer Aragó entre Passeig de Gràcia fins al passeig de Sant Joan. I finalment els trams de la zona Llobregat, els que queden al carrer Aragó des de Passeig de Gràcia fins al carrer Muntaner.











Les assemblees territorials de l’ANC es reparteixen així la mobilització en cadascun d’aquests trams.












A quina hora començarà
La Diada del Sí començarà a les 17.14. L’ANC recomana de fer el desplaçament cap a la ubicació perquè amb prou temps. A les 15.00, es tallarà el recorregut al pas de vehicles per garantir la mobilitat i la seguretat dels vianants.



La samarreta
La samarreta és d’un groc fluorescent molt viu, fàcilment identificable des de l’aire. És un homenatge a les armilles dels voluntaris, ‘sense els quals –diuen els responsables de l’ANC– aquest camí hauria estat impossible’. Aquest disseny és un evolució de la bafarada del sí, de diversos colors, que ja es pot veure en els domassos penjats en molts balcons de pobles i ciutats catalans: el costat dret de la bafarada es converteix en el sí traduït a diverses llengües, com ara l’occità, el francès, l’anglès, el xinès, l’àrab o l’urdú.











La samarreta ve en un lot que inclou una motxilla i un ventall; té talles d’home i talles de dona i costa quinze euros. També hi ha samarretes amb talles de nen, aquestes sense lot, que costen vuit euros. Des d’ara ja es poden encarregar per internet ( les podeu trobar a la botiga de VilaWeb).





 








Enllaç noticia :