dissabte, 20 de desembre del 2014

Junqueras ofereix a Mas la presidència dels divuit mesos si CiU perd les eleccions

Dissabte  20.12.2014  09:50

Demana al president que faci 'el gest de convocar eleccions'



O.Junqueras i A.Mas




El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha dit avui que ha ofert al president de la Generalitat, Artur Mas, de presidir la Generalitat durant els divuit mesos de transició cap a la independència si CiU perd les eleccions plebiscitàries en cas d'anar-hi en llistes separades. Junqueras ho ha dit en una entrevista avui al matí a Catalunya Ràdio, en què ha mantingut l'oposició a la llista unitària que proposa Mas i ha dit que la majoria del país demanava el gest de Mas de convocar les eleccions.

Diu Junqueras que els republicans ja han fet molts gestos, com la retirada de les esmenes a la totalitat de la llei d'acompanyament del pressupost 2015 de la Generaliat. I també diu 'que 'ERC serà molt generosa' un cop s'hagi votat i es configuirin les majories a favor de la independència.


I insisteix que la millor fórmula per no perdre votants independentistes és la de les llistes separades. 'Si això vol dir que ERC perdi diputats, doncs que en perdi. El més imporatnt és la independència i els pressupostos que podrem fer en un estat independent per protegir els serveis socials'.

El president d'ERC és partidari de prorrogar el pressupost de la Generalitat de l'any vinent al mes de maig, un cop fetes les eleccions avançades: 'Prorroguem fins al mes de maig, I fem uns bons presupostos el mes de maig, adaptats a la construcció de les estructures d'estat que necessitem per tenir ingressos per no dependre de l'estat espanyol. En comptes de prorrogar-los al mes de febrer per uns mals pressupostos, prorroguem-los al maig per fer uns bons pressupostos'


http://www.vilaweb.cat/noticia/4224752/20141220/junqueras-ofereix-mas-presidencia-divuit-mesos-ciu-perd-eleccions.html

1 comentari :

santaonega ha dit...

Qui es pot creure una oferta aixi? Es pensa que aixo es un parvulari?
Esta perdent la credibilitat per moments i això no es bo per la causa comú.