dimecres, 22 d’octubre del 2014

Multa de 30.000 euros a l'Assemblea Sobiranista de Mallorca per defensar el 9-N

22/10/2014

CONSULTA 9-N

El govern espanyol obre un expedient sancionador a l'entitat independentista per una concentració davant l'Ajuntament de Palma


Bernat Vilaró


Manifestació de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca


L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) s'exposa a una sanció de 30.050,61 euros per defensar la consulta del proper 9 de novembre a la plaça de Cort a Palma, davant l'Ajuntament de la capital de Mallorca. El 30 de setembre unes 200 persones s'hi van reunir per la crida que van fer l'ANC i Òmnium, després de la suspensió del Tribunal Constitucional, el dia abans, d'alguns articles de la llei de consultes i de la convocatòria del 9-N.

La Prefectura Superior de Policia va presentar una denúncia a la Delegació del govern espanyol, que ha obert un expedient sancionador. La Delegació va notificar al president de l'ASM, Josep Planas, que la justificació de la multa és que la concentració independentista "no es va comunicar a l'autoritat governativa".







L'entitat mallorquina es va constituir la setmana passada a la sala de plens de la Casa de la Vila de
Puigpunyent, amb l'assistència d'una trentena de persones. L'objectiu principal de l'ASM és la independència de Mallorca en el marc dels Països Catalans, en cas que així ho decideixi la majoria de la població.

En aquest vídeo del diari dBalears.cat es pot veure la mobilització davant l'Ajuntament de Palma.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/10/multa_de_30.000_euros_a_l_assemblea_sobiranista_de_mallorca_per_defensar_el_9-n_103975.php