dijous, 23 d’octubre del 2014

ERC veu el 9-N com la 'primera volta' de les plebiscitàries .

Dijous  23.10.2014  13:16

Autor/s: ACN

Repartirà un milió de paperetes amb el sí-sí i prepara 500 actes de campanya


Lluís Salvadó, ERC



Tot i la insistència d'ERC a convocar eleccions, els republicans han decidit d'aparcar la qüestió fins que passi el 9 de novembre. Fonts del partit expliquen que la importància del 9-N serà clau per entendre el futur del procés sobiranista, encara que es tracti d'un procés participatiu i no pas d'una consulta. En una conferència de premsa, el secretari general adjunt del partit, Lluís Salvadó, ha definit el 9-N com la 'primera volta' de les properes eleccions al Parlament de Catalunya. 

Per això, ERC centrarà ara tots els esforços en aconseguir una mobilització massiva i ajornen el debat sobre l'avançament electoral, encara que Oriol Junqueras insistís sobre el tema en la reunió amb Artur Mas. 

En marxa la campanya pel 9-N

ERC ha presentat avui la campanya per al 9 de novembre. Segons que ha explicat Salvadó, repartiran un milió de paperetes amb el sí-sí i faran 500 actes de campanya, la majoria durant la setmana prèvia al 9-N. 

El diumenge 2 de novembre obriran formalment la campanya amb un acte a Barcelona i el dissabte dia 8, la tancaran a Girona. El president d'ERC, Oriol Junqueras, serà la cara visible dels republicans en els mítings més importants, acompanyat per la resta de dirigents del partit.