dissabte, 25 d’octubre del 2014

#9N2014 Més campanya que mai amb 2 nous espots

Dissabte, 25 d'octubre de 2014 15:45 h

Entre els documents que es poden presentar hi ha el DNI original, el passaport o el volant d'empadronament i és podrà votar de nou del matí a vuit del vespre







Barcelona (ACN).- El Govern ha posat en marxa aquest dissabte dos nous vídeos institucionals per explicar a la ciutadania qui pot votar i com ho pot fer el proper 9-N. El primer espot, de 35 segons de durada, detalla els documents identificatius que es poden presentar en aquest procés participatiu sobre el futur de Catalunya: l'original del DNI, el passaport i el volant d'empadronament en cas que se sigui ciutadà comunitari o la Targeta d'Identitat d'Estranger (TIE) si s'és extracomunitari. 

L'horari de votació serà de nou del matí a vuit del vespre i, segons també s'indica en el vídeo, la papereta amb la doble pregunta es podrà portar impresa des de casa perquè ja es pot descarregar a la web participa2014.cat. 





En el segon espot, també de 35 segons, s'explica qui pot exercir el seu dret a vot el 9-N: majors de 16 anys amb domicili a Catalunya segons el seu DNI i també els ciutadans comunitaris i extracomunitaris majors de 16 anys i residents a Catalunya. Si es viu fora de Catalunya, el Govern recorda que s'habilitaran 17 punts de participació a l'estranger: Berlin, Brussel·les, Paris, Milà, Londres, Montreal, Nova York, San José, Buenos aires, Sao Paulo, Bogotà, Mèxic, Santiago de Xile, Tòquio, Hong Kong, Sidney i Copenhagen.