dimarts, 30 de setembre del 2014

ERC: Davant la prohibició,”Vull ser lliure, vull un nou país”

Dimarts, 30 de setembre de 2014 05:00 h

Els republicans han presentat la campanya 'Vull ser lliure, vull un nou país' dins de la campanya unitària Ara és l'Hora per la consulta del 9N.


Salvadó ha destacat que 'ens trobem davant de la campanya més important de la nostra vida i que es durà a terme en un context d’alta tensió política i d’incerteses'. Davant de la reunió d'avui d'urgència del Tribunal Constitucional per portar endavant la suspensió cautelar de la llei de Consultes i de la convocatòria de la consulta, Salvadó ha explicat que 'la nostra resposta a les accions de prohibició de l’Estat és que avancem la campanya. Davant la prohibició, apel·larem a la llibertat . Davant la intolerància, normalitat democràtica. Davant de l’estat d’excepció, campanya i debat d’idees'




Vídeo “Vull ser lliure, vull un nou país”

En el mateix sentit, la secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha insistit que 'si hem de triar entre obeir el mandat democràtic de la ciutadania de Catalunya o bé obeir una sentència del Tribunal Constitucional o un projecte sense contingut, que ningú tingui cap dubte que obeirem el mandat democràtic dels catalans i donarem una oportunitat a aquest mandat'.









Campanya republicana dins la campanya “Ara és l’hora”

La campanya que inicia avui Esquerra Republicana és part de la campanya 'Ara és l’hora' de l’ANC i ÒMNIUM: ERC, CDC i CUP, una campanya que des d'ERC complementem amb accions en el marc de la campanya pròpia. Posem tota l’organització i els 1.500 càrrecs públics d’ERC a disposició de la campanya unitària pel Sí. Participarem en els actes unitaris com el porta a porta, mítings, accions com el taca de groc. Alhora ERC centrarà també esforços en actes de proximitat i petit format, sectorialitzats i dirigits a desactivar la campanya de la por i la desincentivació que es durà a terme per part dels contraris a la consulta.

La campanya 'Vull ser Lliure, vull un nou país consta d'un vídeo que es difondrà a través de les xarxes socials i diferents materials per dur a terme les mobilitzacions i actes de proximitat com pancartes en forma d'urna que reclamen el vot, globus, i més de 50.000 tríptics amb informació sobre el 9N.


http://www.directe.cat/noticia/370720/erc-davant-la-prohibicio-vull-ser-lliure-vull-un-nou-pais