dimecres, 20 d’agost del 2014

'La Razón' hi torna contra la 'V': "V de vergonya"

20/08/2014

DIADA

El diari espanyolista assegura que "l'escassetat de manifestants a Gràcia va ser tan visible que la imatge dominant va ser la de l'asfalt"


Nerea Rodríguez


Portada d'avui del diari Espanyolista 'La Razón'


El diari espanyolista ‘La Razón’ porta dies carregant contra la gran ‘V’ que l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural estan organitzant per la propera Diada. En aquesta ocasió, el diari critica l’assaig que es va fer ahir al barri de Gràcia de Barcelona i, en la seva portada en paper, titula: “V de vergonya”, amb una foto de la concentració.

A més, el diari explica en l'article que “l’ANC no va aconseguir formar com volia una ‘V’ huamana a Barcelona com a preparatiu de la manifestació de l’11 de setembre, malgrat que tant CiU com ERC criden a una participació massiva per a tapar l’escàndol dels Pujol”.

Segons aquest article: “Ni tan sols el ganxo de les festes del barri de Gràcia a Barcelona va servir ahir per fer una cosa semblant a una ‘V’ humana. La minsa afluència de gent va obligar els organitzadors a renunciar al vèrtex de la V humana i substituir la construcció per alguna cosa semblant a la meitat superior d'una H”.


I afirma: “És a dir, que ‘la V de victòria, la V de votar’ va quedar convertida en una ‘V’ de buit (“vacío”, diu el diari). A la plaça Joanic, que havia de servir com a vèrtex, tan sols es va traçar una línia recta per enllaçar els trams reunits als carrers Pi i Margall i Escorial. L'escassetat de manifestants va ser tan visible que la imatge dominant va ser la de l'asfalt”. “Tampoc va suar qui estava al comandament dels serveis de megafonia, ja que va poder donar les seves instruccions sense alçar la veu. Amb una mica d'esforç no hauria estat necessari l'ús del megàfon”, destaca.

El diari critica també que “Carme Forcadell va afirmar ja en una mostra del deliri sobiranista que no es repetiran casos com el de l’expresident si Catalunya fos independent”. I continua: “Mentrestant, Mas gasta els diners en el procés, i els funcionaris han cobrat només la meitat de la paga extra d’enguany”.


" Hahahahahaha Guau Guau GRRRRRRRR Guau Guau "

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/_la_razon_hi_torna_contra_la_v_v_de_vergonya_102488.php