dimecres, 20 d’agost del 2014

Els catalans a les antípodes preparen 8 “V” a Austràlia i Nova Zelanda

Dimecres, 20 d'agost de 2014 12:45 h

“Desde les antipodes ens n’adonem de la gran importància que té aquesta diada a nivell nacional i internacional per la repercussió mediàtica que pot tenir arreu del món”.


La Comunitat catalana a Oceania fa una crida a participar a la “V” de la Diada perquè sigui tot un èxit, ja que és el pas necessari per blindar la consulta del 9N. “Si nosaltres que estem a les antípodes ens movem i lluitem pels vostres drets a casa, que no heu de fer vosaltres que esteu trepitjant aquesta terra que en breu pot ser lliure, rica, pròspera i reconeguda”, asseguren en un comunicat que explica les accions que duran a terme enguany i que millora les xifres de participació de l’any passat amb 8 “V”. Malgrat estar a 17.000 km de distància i ser un 1% del total dels catalans expatriats, aquesta comunitat està cada dia més organitzada, unida i decidida a contribuir “en la causa catalana, la causa de tots”, asseguren.  





Els catalans a Oceania fan xarxa

Amb la recent renovació de la junta del Casal Català de Victòria, la creació de la nova Assemblea Exterior de la ANC (ANC New Zealand) i la experiència de la ANC Austràlia, la plataforma “Catalans a Austràlia” i les comunitats australianes de Catalansalmon, la veu dels catalans from “down under” i els ponts que uneixen Catalunya amb Austràlia i Nova Zelanda cada dia estan més consolidats, cosa a tenir en compte per un possible futur on Catalunya ha d’establir i teixir les bases diplomàtiques per tenir les seves pròpies relacions internacionals, base de qualsevol nació lliure.

Les accions a bon ritme

Ja s’ha celebrat 3 vegades la campanya signa un vot de la ANC en terres australianes, s’està preparant el primer castell humà a Austràlia en l’acte que es celebrarà a Melbourne, s’estan fent els tràmits per a poder il.luminar una nit el “Story bridge” de Brisbane amb els colors de la senyera (per confirmar) i estan preparant i coordinant més activitats a celebrar aquest Agost i Setembre.

La llista de les “V” a Oceania aquest agost
 


BRISBANE, 10am, 31st of August 2,014 at Captain Burke Park, Kangaroo Point.

MELBOURNE, 12am, 31st of August 2,014 at Birrarung Marr.

SYDNEY, 11am, 31st of August 2,014 at Botanic Gardens (behind Opera House).

PERTH, 10am, 31st of August 2,014 at Kings Park Lookout

ADELAIDE 11am, 31st of August 2,014 at Victoria Square.

CANBERRA 11am, 23rd of August 2,014 at Parliament House

QUEENSTOWN 5pm, 23rd of August 2,014 at Earnslaw Park

 AUCKLAND 11am, 24th of August 2,014 at Mount Eden Domain



Crida des d’Austràlia

Des d’Austràlia volem fer una crida a tota la comunitat catalana a l’Exterior a que es registrin al REGISTRE DE CATALANS A L’EXTERIOR DE LA GENERALITAT, eina imprescindible per a poder exercir el nostre dret a ser consultats i poder votar en un futur molt proper. Si volem ser un estat lliure, hem de pensar i actuar com a tal.


http://www.directe.cat/noticia/363680/els-catalans-a-les-antipodes-preparen-8-v-a-australia-i-nova-zelanda