dijous, 21 d’agost del 2014

Castellà: "El sí-no divideix més que el sí-sí"

21/08/2014

CONSULTA

El membre d’UDC pregunta: "Algú pot pensar que Carrasco i Formiguera, màrtir d'Unió, votaria una altra cosa que no fos sí-sí?"


Nerea Rodríguez



El secretari d’Universitats i Recerca i membre d’UDC, Antoni Castellà

El secretari d’Universitats i Recerca i membre d’UDC, Antoni Castellà, ha afirmat avui que “el sí-no divideix més que el sí-sí”, i ho ha argumentat assenyalant que el doble sí “engloba confederalistes i independentistes, perquè per ser una federació primer has de ser un Estat.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Castellà ha tornat a deixar clar quin serà el seu vot en la consulta del 9 de novembre: “Jo defensaré clarament un sí-sí”, i ho ha argumentat “des de la perspectiva històrica i democràtica d’UDC”. En aquest sentit, ha preguntat: “Algú pot pensar que en Carrasco i Formiguera, màrtir d'Unió, votaria qualsevol altra cosa en aquests moments que no fos un sí-sí?” I ha sentenciat: “Moralment Carrasco i Formiguera ens obliga a votar sí-sí”.

A més, el membre d’Unió ha avisat que “és molt i molt important que totes les formacions polítiques
que vam acordar fer la consulta ens mantiguem en una posició d’unitat”, i ha criticat que “és molt típic dels catalans començar a avançar escenaris”. En aquesta línia, ha sentenciat: “Qualsevol altre escenari que no sigui el 9N, el decidirà el Parlament. I qualsevol altre escenari no és prudent avançar-lo”.

Alhora, ha confirmat la seva assistència a la 'V' de la Diada: "Ja estic apuntat, ho vam fer fa dos dies", i ha aprofitat per cridar a la participació i a que la gent s'inscrigui: "És necessari apuntar-se, perquè hi ha un esforç molt gran d'organització i ha de ser tot un èxit".


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/castella_el_si-no_divideix_mes_que_el_si-si_102512.php