divendres, 25 de juliol del 2014

Societat Civil és queixa de vici

Divendres, 25 de juliol de 2014 13:05 h

Duart “aquesta associació que es queixa ha estat entrevistada 11 vegades des de la seva creació, en tres mesos, a TV3 i Catalunya Ràdio”.






El president de la CCMA, Brauli Duart, ha respost amb contundència les crítiques de  Ciudadanos i del PP sobre la manca de pluralitat dels mitjans públics catalans i la suposada  silenciació de @SocietatCivil. 

Durant la sessió de control de CCMA al Parlament, Duart ha dit estar molt tranquil perquè l’entitat unionista, que només té que 72 socis fundadors i 350 col•laboradors, ha estat entrevistada 11 vegades als mitjan públics catalans des de la seva fundació. 

“Hi ha unes quantes associacions a Catalunya amb aquestes xifres i a quantes se’ls hi ha donat
aquesta cobertura? no he trobat cap ni una”, ha dit Duart, que ha posat d’exemple a Canal 9, que no ha entrevistat ni una sola vegada a Acció Cultural del País Valencià des del 1995 i això que tenen 25.000 socis.

PP i Ciutadans han criticat també que en el programa Els Matins de TV3 es va superar la llibertat d’expressió  i es va denigrar l’entitat unionista quan se la va titllar de quintacolumnista, i han reclamat que se’ls demani disculpes. Ciudadanos també ha considerat que i els cinc tertulians participants al programa s’hi van acarnissar. “Desconec el sentit de quinta columna, en quins termes es va dir, si en el sentit de la RAE o del general Molas que amb el temps ha esdevingut pejoratiu. Ho hauria d’explicar Marta Alòs”, ha argumentat  Duart.