divendres, 25 de juliol del 2014

L’unionisme promou el boicot a Multiópticas perquè una franquícia té un cartell d’Òmnium a la porta

Divendres, 25 de juliol de 2014 14:20 h

El blog Dolça Catalunya es demana si Multiópticas promou el separatisme i assenyala una franquícia perquè sembla que “no veu clar que això perjudica el seu negoci”







L’ocurrència és del blog Dolça Catalanya, que assenyala el propietari d’una franquícia de la cadena d’òptiques perquè ha posat a la porta de l’establiment el cartell d’Òmnium “Es normal voler un país normal”. 

El diari El País inclou aquest blog en un llistat d’associacions i blogs, que segons diu, han nascut com a plataformes per aglutinar les diferents postures polítiques unides en contra “la fractura” de Catalunya. 


Refractaris a la democràcia


El text de Dolça Catalunya diu: “El propietari de la franquícia del carrer Guipúscoa 128 (Barcelona) pot ser nacionalista o senzillament català. Pot fer la propaganda política que desitgi; és el seu negoci.

Pot penjar un cartell d’odium Cultural dient que Catalunya només serà normal si obliga a elegir els catalans entre pare i la mare. Els seus clients també poden decidir no fer-se les ulleres en una botiga amb l'amo miop per veure que la secessió destrueix la convivència dels catalans”.  




1 comentari :

Unknown ha dit...

Jo compraré i recomanaré aquest negoci