dissabte, 26 de juliol del 2014

La selecció catalana de Criquet debuta a l’escena internacional

Divendres, 25 de juliol de 2014 18:00 h

Des de la Fed­eració Cata­lana de Cri­quet adverteixen de l’alt niv­ell de joc dels jugadors que rep­re­sen­taran el cri­quet català a Malta




© FOTO: Fund. Nous Catalans



La selecció catalana de criquet es presentarà aquest setembre al Consell Català de l’Esport, a la Plataforma pro Selec­cions Esportives Cata­lanes i a la Fun­dació Nous Catalans. Tot i així,  aquest agost, la Selecció ja disputarà un torneig amb diversos clubs maltesos i la selecció nacional de Malta.

 Encapçal­ada pel Pres­i­dent de la Fed­eració Cata­lana de Cri­quet, Khalid Shabaz Chuhan, la Selecció viatjarà el dia 28 d’agost a la nit, cap a Malta i tornarà l’1 de setem­bre, de mati­nada. Shabaz Chuhan ha explicat que “amb aquest viatge, el cri­quet català s’estrena a l’escena inter­na­cional: poc a poc ens anem desple­gant i con­sol­i­dant a Catalunya, on encara és un esport poc conegut i, des de la Fed­eració, estem tre­bal­lant per a que es conegui més i molt aviat sigui un esport que el con­junt dels cata­lans també se sentin seu. 




Ens falta un gran patroci­nador per a la selec­ció cata­lana, també; això aju­daria a la pròpia selec­ció, però també als 44 Clubs cata­lans que hi ha a Catalunya, els quals aspiren a establir parte­nar­iat amb l’empresa pri­vada, com fan altres esports ja con­sol­i­dats del tot al país”. 




El selec­cionador  de la selecció català, Adnan Ali Quereshi, ha escollit per aquesta ocasió 13 jugadors: Nisar Ahmed (capità), Tah­seen Kasim (vice capità), Tan­veer Iqbal, Mirza Basharat Aziz, Muham­mad Armghan Khan, Ateeq Ur Rehman, Aamar Shakoor, Saghar Shah­baz, Mukhtiar Singh, Zulqar­nain Haider, Kul­want Singh, Mohsin Khan i Muham­mad Asif Zia. Tots els selec­cionats són res­i­dents a les difer­ents comar­ques catalanes.  


http://directe.cat/360105